ДОПОЛНИТЕЛНА ВРЕДНОСТ НА ВАШИОТ ДОМ, ГРАДИНА, ХОТЕЛ, СПА ЦЕНТАР!

Трендлине

ТРЕНДЛИНЕ ДООЕЛ – Скопје се фокусирана на проектирање, изведба и опремување на фински сауни, инфра ред сауни, парни бањи, проектирањето и изведбата на приватни и јавни пливачки базени, хидромасажни кади (JACUZZI), и целокупна опрема за спа центри.

Со повеќе од 15 години искуство во дизајнот и изведба на рачно изработени сауни , парни бањи и базени, нашата екипа ги оствари мечтите и желбите на стотици горди и среќни клиенти не само во Македонија туку и во соседните земји.

Услуги

САУНИ / ИНФРАЦРВЕНИ КАБИНИ

Girl in a jacket

БАЗЕНИ И БАЗЕНСКА ОПРЕМА

Girl in a jacket

ХИДРО-МАСАЖНИ КАДИ И ЏАКУЗИ

Girl in a jacket

РЕЛАКС ТОПЛИ ЛЕЖАЛКИ

Girl in a jacket

ВЕЛНЕС ЕЛЕМЕНТИ И КОНСТРУКЦИИ

Girl in a jacket

ПАРНИ БАЊИ И АМАМИ

Girl in a jacket

Галерија

Сауни и Инфрацрвени кабини
Базени и базенска опрема
Хидро-масажни кади и Џакузи
Релакс-топли лежалки
Велнес елементи и конструкции
Парни бањи и амами

Нашите производи се ставен дел од многу хотели, салони за убавина, спа центри, приватни куки и станови, како во Македонија така и во земјите од нашето опкружување - Косово, Албанија и Грција. Нашето работење го овозможуваат задоволните клиенти и купувачи. Нивните препораки за нашата коректна и брза работа, долгиот гарантен рок и коректни цени, се најдобрата реклама за нашите производи.

Референтна листа

СПА ЦЕНТАР “DIOR” - Скопје
ВЕЛНЕС ЦЕНТАР “ ENDOMAK” - Струмица
СТУДИО “SICRET” - Скопје
ВЕЛНЕС КЛУБ “ PASSAGE” - Скопје
САЛОН ЗА УБАВИНА “IZIDA SPA” - Охрид
САЛОН ЗА УБАВИНА “ANETT”- Струга
САЛОН ЗА УБАВИНА “TREND AS” - Скопје
САЛОН ЗА УБАВИНА “NEUROMEDIKA” - Скопје
ФИТНЕС ЦЕНТАР “ VING ” - Скопје
ФИТНЕС ЦЕНТАР “ La Femme” - Гостивар
ФУДБАЛСКИ КЛУБ “ МЕТАЛУРГ”
РЖ “ СКОПСКИ ЛЕГУРИ ” - Скопје

Резиденција на Европска унија - Скопје
Резиденцијален објект РЕНОВА - Тетово
Хотел “СВ. НАУМ **** ” - Охрид
Хотел “ВИЛА АЛЕКСАНДАР ****” - н.Рача - Охрид
Ресорт & Спа “ AURORA *****” - Берово
Хотел “ Вила Водно **** ” - Скопје
12 Mountht luxuru resort *****– Tsangarada – Грција
Hotel Dardha**** - Корча - Албанија
Јавен базен “ TROPICO ” - c.Брвеница - Тетово
Ресторан “ ХАНИБАЛ ” - Скопје
Park hotel&spa 5* - Скопје
Apollonija Casino & Hotel - Гевгелија

и многу други комерцијални и некомерцијални изведби...