VLERË PLOTËSUESE PËR SHTËPINË, OBORRIN, HOTELIN, SPA QENDRËN TUAJ!

 
 
 

Trendline

 
Aktiviteti kryesor i kompanisë TRENDLINE SHPKNJL - Shkup është përqendruar në projektimin, ndërtimin dhe pajisjen e saunave finlandeze, saunave infra të kuqe, banjove me avull, por dhe aktivitete të ngjashme, siç janë projektimi dhe ndërtimi i pishinave private dhe publike, vaska hidromasazhuese (JACUZZI) dhe të gjitha pajisjet për spa qendra.

Me mbi 15 vjet përvojë në dizajnimin dhe ndërtimin e saunave të punuar me dorë, banjot me avull dhe pishinat, ekipi ynë ka përmbushur ëndrrat dhe dëshirat e qindra klientëve krenarë dhe të lumtur jo vetëm në Maqedoni, por edhe në vendet fqinje.


 
 
 
 
 
 
 
 

Galeria

 
 
 

Sauna dhe Kabina infrared

 
 
 
 

Pishina dhe pajisje për pishina

 
 
 
 

Vaska hidromasazhuese dhe Xhakuzi

 
 
 
 

Shazllone të ngrohta relaks

 

Базени и базенска опрема

 
 
 
 

Elemente Wellnes dhe konstruksione

 
 
 
 

Banja me avull dhe Hamame

 
 
 
 
Produktet tona janë pjesë përbërëse e shumë hoteleve, salloneve për bukuri, qendrave spa, shtëpive dhe apartamente private, si në Maqedoni ashtu edhe në vendet përreth, në Kosovë, Shqipëri dhe Greqi. Punën tonë e mundësojnë klientët dhe blerësit tanë të kënaqur. Rekomandimet e tyre për punën tonë korrekte dhe të shpejtë, një afat të gjatë garancie dhe çmime korrekte, janë reklama më e mirë për produktet tona.

 
 
 
 
 
 

Lista e referencave:

 
 
 • QENDRA SPA "DIOR" - SHKUP
 • QENDRA WELLNESS "ENDOMAK" - STRUMICË
 • STUDIO “SICRET” - SHKUP
 • KLUB WELLNESS " PASSAGE " - SHKUP
 • SALON PËR BUKURI "IZIDA SPA" - OHËR
 • SALON PËR BUKURI "ANETT" - STRUGË
 • SALON PËR BUKURI "TREND AS" - SHKUP
 • SALON PËR BUKURI "NEUROMEDIKA" - SHKUP
 • QENDRA E FITNESIT "VING" - SHKUP
 • QENDRA E FITNESIT "LA FEMME" - GOSTIVAR
 • KLUBI I FUTBOLLIT " METALURG"
 • RZH "SKOPSKI LEGURI" - SHKUP
 
 
 
 • Rezidenca e Bashkimit Europian - Shkup
 • Objekt rezidencial RENOVA -Tetovë
 • Hotel “SHN. NUAUM **** ” - Ohër
 • Hotel “VILA ALEKSANDAR ****” - Lagj. Raça- Ohër
 • Restorant & Spa “AURORA *****” - Berovë
 • Hotel “Vila Vodno **** ” - Shkup
 • 12 Mountht luxuru resort *****– Tsangarada – Greqi
 • Hotel Dardha**** - Коrçë - Shqipëri
 • Pishinë publike “ TROPICO” - fsh. Bërvenicë - Tetovë
 • Restoran“ HANIBAL ” - Shkup
 • Park hotel&spa 5* - Shkup
 • Apollonija Casino & Hotel - Gjevgjeli

dhe shumë ndërtime të tjera komerciale dhe jo-komerciale